Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ)
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ)
Ημερήσια εκδρομή ΣΔΥΑ

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Αγώνας Δρόμου 10ΧΛΜ.  Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στα Καλάβρυτα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Περισσότερα...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάνω από 1.700 δρομείς στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Όταν ένας αγώνας συμπληρώνει 35 χρόνια, τότε σίγουρα έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στη δρομική κοινότητα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους 1.700 και πλέον δρομείς που έλαβαν μέρος στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της All About Running.

Περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ                                                                                                                 Αθήνα 12-12-18

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις - δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) που θα γίνουν από τον Ιανουάριο 2018 μέχρι και τον Ιούνιο 2018.

Περισσότερα...
 
ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ Δ. Σ. & Ε.Ε. ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), Γραβιάς 9-13  5ος όροφος, έγινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου και διενεργήθηκαν  ο Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός καθώς  και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2018-2019.

Περισσότερα...
 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες