Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ)
2η Ετήσια Αιμοληψία ΣΔΥΑ 2017

Αγαπητά Μέλη,

Φίλοι Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) σας γνωρίζουμε ότι αρχίζει από την Δευτέρα 19 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 η δεύτερη προγραμματισμένη αιμοληψία του Συλλόγου μας.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Κέντρο Αιμοληψίας του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών για να προσφέρετε το πολυτιμότερο αγαθό, που καθημερινά έχει ανάγκη ο συνάνθρωπός μας και έχουμε ανάγκη Όλοι μας.

Περισσότερα...
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

35ος  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10ΧΛΜ & 5ΧΛΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) σας γνωρίζει ότι η περίοδος των εγγραφώνγια τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ που θα γίνουν στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου 2017, θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Περισσότερα...
 
8ος Λαϊκός αγώνας ορεινού δρόμου στα "Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων"

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στα  μονοπάτια των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ»θα γίνει το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2017  στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ο 8ος λαϊκός αγώνας βουνού κάτω από το σύνθημα   «ANAτρέχω στην Αρκαδία»που σημειολογεί την επιστροφή στις απλές αξίες της ζωής, τον Ανθρωπισμό και αποτελεί παράλληλα φόρο τιμής σε αυτούς που αγωνίστηκαν για τη ζωή τους και την ελευθερία μας στη μάχη του "Αγιονικόλα" τον Σεπτέμβριο του  1826.

Περισσότερα...
 
ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2017 ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΔΥΑ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει και φέτος στον Αγώνα Δρόμου «Βρεττάκεια 2017» και τους παράλληλους αγώνες που θα γίνουν  το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στις Κροκεές  Λακωνίας και προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή.

Περισσότερα...
 
2ημερη Εκδρομή ΣΔΥΑ

7ος Αγώνας Δρόμου Δυτικής Μάνης  10χλμ Παραλία Στούπας

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) αποφάσισε να πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στην Καρδαμύλη της Δυτικής Μάνης.  

Μια εκδρομή, απόδραση από την πόλη  που θα μας προσφέρει όπως κάθε φορά την αγαπημένη μας δραστηριότητα το τρέξιμο, την περιήγηση και παραμονή σε ένα τοπίο γεμάτο γαλάζια και πράσινη ομορφιά και συνάμα τη μοναδική Μανιάτικη εικόνα του χθες και του σήμερα.

Περισσότερα...
 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες