Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ)
2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥΑ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ

11ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σάββατο 16  / Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει και φέτος ομαδικά στον 11ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων που θα γίνει στα Γιάννενα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα...
 
Καλό Καλοκαίρι

sunset

Δείτε περισσότερες φωτό 

 
"ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ" 8ος Λαϊκός Αγώνας Βουνού

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥΑ

Κυριακή 10-9-2017

 Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, συμμετέχοντας στον 8ο Λαϊκό Αγώνα Βουνού ΑΡΚΑΔΕΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ.

Τον αγώνα διοργανώνουν το"Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου" σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ). 

Περισσότερα...
 
Ευχές με πολλή αγάπη από τον ΣΔΥ Αθήνας

Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει, με περισσή φροντίδα  έβαλε την καλοκαιρινή του φορεσιά, όπως κάνει κάθε φορά. Ο ερχομός του πάντα  είναι ξεχωριστός, γιατί  ΌΛΟΙ μας περιμένουμε τις μέρες του καλοκαιριού για να χαρούμε, να ξεκουραστούμε, να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε νέες εικόνες, να ζήσουμε και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες κοντά στη Μάννα Φύση. Στη Μάννα Φύση εκεί που το καλοκαίρι βασιλεύει με απόλυτη κυριαρχία.

Περισσότερα...
 
9ος ΑΝΔΑΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 17.000μ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥΑ  (ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ–ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ)

Σάββατο 26-8-2017

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, συμμετέχοντας στον 9ο Ανδάνειο Αγώνα Δρόμου και Πολιτισμού 17.000χλμ που διοργανώνει ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Η αναχώρηση από την Αθήνα θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι ώρα 11.30 ακριβώς από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ).

Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες