Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ)
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

10ος ΑΝΔΑΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΛΜ (ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ–ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ)

Σάββατο 24-8-2018

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 24 Αυγούστου 2018, συμμετέχοντας στον 10ο Ανδάνειο Αγώνα Δρόμου και Πολιτισμού 17χλμ που διοργανώνει ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Περισσότερα...
 
2018 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητά Μέλη Φίλοι Δρομείς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας σας εύχεται να περάσετε το φετινό Καλοκαίρι μαζί με αυτούς που αγαπάτε στα όμορφα μέρη της πατρίδας μας, σε μέρη όπου ο ήλιος όλη μέρα θα σας χαρίζει το Φώς του και η νύχτα θα σας προσφέρει τη γαλήνη του καταγάλανου ουρανού της.

Περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ                                                                                                               Αθήνα 13-7-18

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις - δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) που θα γίνουν από τον Ιούλιο 2018 μέχρι και τον Νοέμβριο 2018.

Περισσότερα...
 
ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2018

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΔΥΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει και φέτος στον Αγώνα Δρόμου «Βρεττάκεια 2018» και τους παράλληλους αγώνες που θα γίνουν το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στις Κροκεές Λακωνίας και προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή.

Περισσότερα...
 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες